Verzenden en levertijd

Je bestelling wordt door PostNL bezorgd op het door jouw opgegeven afleveradres. Je kunt per bestelling een afwijkend afleveradres opgeven. Dit adres kun je opgeven tijdens het afronden van het bestelproces. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling altijd automatisch een e-mail van Natuursieraad met je orderbevestiging.

Verzending en levertijd binnen Nederland

Tijdens het afreken proces kun je zelf beslissen over de verzending. Kies je voor gratis verzending, dan kan de verzendtijd variëren tussen 1 en 3 werkdagen.

Kies je voor een snelle verzending met track & trace dan kost dit €2.90. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 binnen zijn worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen die in de weekenden worden geplaatst, worden de eerst volgende werkdag verzonden.

In beide gevallen wordt je pakket bezorgd door PostNL.

 

Verzending en levertijd binnen EUROPA

Binnen Europa zijn de verzendkosten €3.90. De levertijd kan variëren tussen 2 en 5 dagen.

Als een bestelling niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, zal je bestelling verstuurd worden via de pakketservice van PostNL. In dit geval ontvang je een e-mail met daarin een track and trace code. Met deze track and trace code kun je de zending met jouw bestelling volgen via het Track & Trace systeem van PostNL.

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door de postverwerking van postbedrijven de bezorging vertraagd is.