Verzending en levertijd binnen Nederland

Je bestelling wordt door PostNL bezorgd op het door jouw opgegeven afleveradres. Je kunt per bestelling een afwijkend afleveradres opgeven. Dit adres kun je opgeven tijdens het afronden van het bestelproces. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling altijd automatisch een e-mail van Natuursieraad met je orderbevestiging. Als een bestelling niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, zal je bestelling verstuurd worden via de pakketservice van PostNL. In dit geval ontvang je een e-mail met daarin een track and trace code. Met deze track and trace code kun je de zending met jouw bestelling volgen via het Track & Trace systeem van PostNL.

Gratis verzending
Tijdens het afreken proces kun je zelf beslissen over de verzending. Kies je voor gratis verzending, dan kan de verzendtijd vanuit magazijn variëren tussen 1 en 3 werkdagen.

Snelle verzending met track and trace
Kies je voor een snelle verzending met track & trace dan kost dit €4.00. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 binnen zijn worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen die in de weekenden worden geplaatst, worden de eerst volgende werkdag verzonden.

 

Verzending en levertijd België en rest van Europa (m.u.v. UK)

Binnen Europa zijn de standaard verzendkosten €5.00, verzonden met postNL. Verzending met track & trace bedraagt €8.00, verzonden met DPD.

De levertijd kan variëren tussen 2 en 5 dagen.

Bij bestellingen boven de €100,- zijn de verzendkosten gratis! 

 

Verzending en levertijd UK

Standaard verzending naar Verenigde Koninkrijk kost €6.00.

Verzending met track & trace kost €18.50

De levertijd kan variëren tussen 5 en 7 dagen.

In beide gevallen wordt je pakket bezorgd door PostNL. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertraging of douanekosten

 

We doen er alles aan om je bestelling op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is door de postbedrijven. Hier zijn wij niet verantwoordelijk voor!