Product filter

Filter op prijs

Steen

Kleur

Metaal

Ringmaat

Vorm

Resultaat 1–16 van de 81 resultaten wordt getoond

Labradoriet sieraden

De labradoriet blijft zoals de maansteen een van onze favoriete steen voor onze sieraden. De labradoriet steen, ook wel Flash labradorite genoemd, heeft vaak een blauwe of groene glans die meegolft bij bepaalde lichtinval. In sommige gevallen hebben ze zelfs meerdere kleuren!

Labradoriet is een soort minerale veldspaat die wordt gekenmerkt door een iriserende iriserende gloed die bekend staat als labradorescentie. Dit effect wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van interne kristalstructuren die de breking van het licht in de steen veranderen. Labradoriet is er in verschillende kleuren, waaronder grijs, wit, groen, blauw en geel.

Doordat de sieraden van Natuursieraad natuurlijk producten zijn, kunnen glans en kleur per steen en sieraad verschillen. Dit maakt elke sieraad ook weer uniek zoals jij dat bent!

De belangrijkste bronnen van labradoriet zijn Canada, Finland, Rusland en Madagaskar. Labradoriet wordt vaak in grote vormen aangetroffen en is populair voor grote ornamenten zoals beelden en wanddecoraties.

Werking Labradoriet steen

De Labradoriet steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven.

Voor sieraden webshop Natuursieraad blijft de labradoriet een speciale steen waardoor wij een groot aanbod van deze steen in onze sieraden hebben:  Labradoriet armbanden, Labradoriet ringen, Labradoriet oorbellen en Labradoriet ketting hangers!

Heb je vragen over onze producten? Mail ons gerust naar natuursieraad@gmail.com. Wij staan jou met heel veel plezier te woord.

Bestel je voor 17:00 uur, dan sturen we je bestelling gelijk vandaag naar je toe. Veel shop plezier gewenst door Natuursieraad.