Retourneren

Items ruilen? Heb jij bijvoorbeeld toch de verkeerde maat besteld en wil je een andere maat? Dan kun je deze opnieuw bestellen en de huidige retourneren.

14 dagen zichtgarantie

Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen? Natuursieraad biedt de garantie om binnen 14 dagen je geld terug te krijgen. Lees deze pagina goed door.

Voeg bij de retourzending de volgende gegevens toe:

Naam:

Ordernummer:

Welke producten komen er retour:

Reden van retour:

Zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen (zonder beschadiging, gebruikersschade en ongedragen) storten wij het factuurbedrag binnen 14 dagen aan je terug. Eventuele express-verzendkosten worden ingehouden bij het terugbetalen. Zowel de kosten als het risico van verzenden (bijvoorbeeld als een pakket kwijtraakt bij PostNL) zijn bij een retournering voor eigen rekening. 

Wil je dus zeker zijn dat het pakketje bij ons aankomt, verstuur dan je retour dan met track & trace. Verpak de producten die retour gestuurd worden indien mogelijk in de originele verpakking, knoop het sieradenzakje goed dicht en anders zo stevig mogelijk in (in een doosje, en niet in een envelop). Als de artikelen beschadigd raken tijdens de verzending, kunnen we hier niks meer mee.

Gratis item ontvangen? Is het bedrag na het retourneren onder de 50 euro, dan moet het gratis item ook geretourneerd worden.

Je kunt de ongewenste producten retour zenden naar:

Natuursieraad

Grancanariastraat 102

1339XL Almere

Nederland