Welke edelsteen past bij jouw sterrenbeeld?

Alle edelstenen zijn speciaal, maar wist je dat elk sterrenbeeld een passende edelsteen heeft. Deze edelstenen kunnen een positieve werking hebben op de goede en slechte eigenschappen van elk sterrenbeeld. Bekijk hieronder welke edelsteen bij jouw sterrenbeeld past!

Sterrenbeeld Ram

Edelstenen
Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werken stenen Granaat en Carneool positief op de goede en slechte eigenschappen van de Ram.

Carneool
Carneool is dé steen voor de Ram, en versterkt enkele mooie eigenschappen die eigen zijn aan dit teken.

Granaat
Ook dieprode granaat geeft de Ram energie en bevordert je zelfvertrouwen, motivatie en drijfveer.

Sterrenbeeld Stier

Edelstenen
Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werken stenen Lapis Lazuli en Rozenkwarts positief op de goede en slechte eigenschappen van de Stier.

Rozenkwarts
Rozenkwarts helpt om de emoties van de stier te beheersen. De steen helpt bij zelfliefde en liefde voor anderen

Lapis Lazuli
De lapis lazuli steen helpt de stier zijn eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest.

Sterrenbeeld Tweelingen

Edelstenen
Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werkt tijgeroog en citrien positief op de goede en slechte eigenschappen van de Tweelingen.

Tijgeroog
De Tijgeroog steen is een beschermende steen voor Tweelingen.

Citrien
Citrien werkt beschermend, opbeurend en trekt geluk, voorspoed, succes en welvaart aan voor de Tweelingen.

Sterrenbeeld Kreeft

Edelstenen
Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werken maansteen en rozenkwarts positief op de goede en slechte eigenschappen van de Kreeft.

Maansteen
Maansteen is een perfecte edelsteen voor de Kreeft.

Rozenkwarts
Rozenkwarts helpt om de emoties van de Kreeft te beheersen. De steen helpt bij zelfliefde en liefde voor anderen.

Sterrenbeeld Leeuw

Edelstenen
Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werken stenen onyx en tijgeroog positief voor de goede en slechte eigenschappen van de Leeuw.

Onyx
Onyx helpt de Leeuw met loslaten van negatieve gedachten en zet het om in een positieve levenshouding. De steen helpt de Leeuw om naar zijn/haar dromen waar te maken zonder te worden afgeleid.

Tijgeroog
Tijgeroog weet de Leeuw te in het heden. De edelsteen helpt om het overzicht te bewaren en geeft zelfinzicht en verantwoordelijkheidsgevoel.

Sterrenbeeld Maagd

Edelstenen
Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werken stenen apatiet en carneool positief op de goede en slechte eigenschappen van de Maagd

Apatiet
Apatiet maakt de maagd ambitieus, onafhankelijk en helpt hen om zijn/haar doelen te bereiken. De edelsteen vergroot de behoefte aan afwisseling en avontuur en bevordert de creativiteit.

Carneool
Carneool versterkt enkele mooie eigenschappen die eigen zijn aan dit sterrenbeeld. Carneool brengt vitaliteit en levenskracht, aardt energie en stimuleert moed, motivatie en leiderschap.

Sterrenbeeld Weegschaal

Edelstenen
Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werken stenen Malachiet en Aquamarijn positief op de goede en slechte eigenschappen van de Weegschaal.

Malachiet
Malachiet versterkt empathie en begrip en stimuleert gezonde en gelijkwaardige (vriendschappelijke) relaties van de Weegschaal.

Aquamarijn
Aquamarijn helpt het intellect te scherpen en structuur aan te brengen waar dat nodig is.

Sterrenbeeld Schorpioen

Edelstenen
Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werken stenen Opaal en Labradoriet positief op de goede en slechte eigenschappen van de Schorpioen.

Opaal
De Opaal maakt wijs en tevreden, geeft inzicht en laat de intuïtie groeien van de Schorpioen

Labradoriet
De Labradoriet steen geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen aan de Schorpioen.

Sterrenbeeld Boogschutter

Edelstenen
Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werkt de steen Labradoriet positief op de goede en slechte eigenschappen van de Boogschutter.

Labradoriet
De Labradoriet steen geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen aan de Boogschutter. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven.

Topaas
De topaas steen helpt je de waarheid zien, ook in jezelf, en helpt manipulatie, bedrog en onzuivere mensen herkennen.

Sterrenbeeld Steenbok

Edelstenen
Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werken de stenen lapis lazuli en onyx positief op de goede en slechte eigenschappen van de Steenbok.

Lapis Lazuli
De lapis lazuli steen helpt de stier zijn eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest.

Onyx
Onyx helpt de Steenbok met loslaten van negatieve gedachten en zet het om in een positieve levenshouding.

Sterrenbeeld Waterman

Edelstenen
Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werken de stenen turkoois en chalcedoon op de goede en slechte eigenschappen van de Waterman.

Turkoois
Turkoois brengt de Waterman evenwicht en helpt innerlijke rust te vinden. De edelsteen geeft daarnaast inzicht en stimuleert eerlijkheid en verantwoordelijkheid.

Chalcedoon
De Chalcedoon steen maakt sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen. Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren.

Sterrenbeeld Vissen

Edelstenen
Alhoewel de meeste edelstenen passen bij alle sterrenbeelden, werken stenen amethist en rhodochrosiet positief op de goede en slechte eigenschappen van Vissen.

Amethist
De amethist steen helpt Vissen bij zelfinzicht, hulp bij verslavingen, intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden.

Rhodochrosiet

Rhodochrosiet zorgt ervoor dat de liefde kan ontwaken en groeien. Ook bevordert de steen een gevoel van harmonie, en geduld en compassie met medemens en dieren.